Doğru bildiğini yap...

Başkan Danışmanlarımız  

Hayri Has
Hayri Has

Yavuz  İlkay
Yavuz İlkay

Evli ve 1 çocuk babasıdır. 1976 yılı İstanbul doğumludur. Halkalı Ticaret Meslek Lisesi mezunudur.Anadolu Üniversitesi Muhasebe ve vergi uygulamaları bölümünü bitirmiş, 2002 yılından itibaren Avcılar ilçesinde,2012 yılından itibaren Beylikdüzü ilçesinde mesleki faaliyetlerine devam etmektedir. 4 Dönem Avcılar ilçesi temsilci yardımcılığı görevinde bulunmuştur. Mesleki alanda Mega Yatçılık sektöründe çeşitli eğitimler vermiştir.

 

Erol Demirtaş
Erol Demirtaş

Erol Demirtaş, 1969 İstanbul doğumludur. A.Ü. İşletme Fakültesi mezunudur. 1990 yılından itibaren Üsküdar ilçesinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak faaliyet göstermektedir. İki dönem İSMMMO Üsküdar ilçe temsilcilği görevinde bulunmuştur. Türmob’unkuluşundanitaberen delegesidir.2005-2007 yıllarında MMMBDBaşkan Yardımcılığı ve saymanlığı görevlerinde bulunmuştur. Çeşitli dershanelerde, Muhasebe, Vergi Hukuku ve Türk Vergi Sistemi konularında eğitmenlik yapmıştır. Bağımsız Mali Müşavirler Grubu kurucu üyesidir. BMMG Yürütme Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuştur. Halen Bağımsız Mali Müşavirler Grubu Derneği’nin Sekreterliğini yapmaktadır. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Özlem  Bayrak
Özlem Bayrak

1978 Giresun doğumluyum.Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunuyum.2002-2015 yılları arasında özel sektörde Muhasebe Uzmanı, Muhasebe Müdürü ve benzer yönetici pozisyonlarında görev aldım.2015 yılından itibaren Esenyurt ilçesinde SMMM olarak faaliyet göstermekteyim.Evliyim.

Nurcan Uğur
Nurcan Uğur

1965 İstanbul doğumludur.Anadolu Üniversitesi İşletme mezunudur.Yüksek Lisansını İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde tamamlamıştır.
2015 yılına kadar özel sektörde Muhasebe Müdürlüğü yapmıştır.2016 yılında SMMM Ruhsatını almıştır.2018 yılından bu yana Bakırköy İlçesinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak faaliyet göstermektedir.
Evli ve 2 çoçuk annesidir.

Muharrem Çavuşoğlu
Muharrem Çavuşoğlu

1973 İstanbul doğumluyum. Fatih Tic. Lis. ve Marmara Üniv. MYO'da muhasebe, İstanbul Üniv. Anadolu Üniv. ve İ.Kültür Üniv.de Önlisans, Lisans ve Yüksek Lisans düzeyinde İşletme, Hukuk ve Kamu Yönetimi Eğitimi aldım. B.Paşa'da SMMM olarak serbest çalışmaktayım. Evli ve iki çoçuk babasıyım. 

Ebru Musullu Gerçek
Ebru Musullu Gerçek

1974 İstanbul doğumludur.İstanbul Teknik Üniversitesi İş Yönetimi ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur.1998-2005 yıllarında özel sektörde yöneticilik ve  Muhasebe-Finans Uzmanlığı yapmıştır.2005 yılından bu yana Güngören ilçesinde SMMM olarak faaliyet göstermektedir.2006-2013 yılları arasında İSMMMO Güngören İlçe Temsilci Yardımcılığı görevinde bulunmuştur.2008-2010 yıllarında İSMMMO Mesleki Kalite Standartları Komite üyeliği ve 2010-2013 yılları arasındaİSMMMO Bağımsız Denetim Komite Üyeliği görevlerinde bulunmuştur.KGK Bağımsız Denetim belge sahibidir.Ceza ve hukuk davalarında Mali konularda Bilirkişilik yapmaktadır.                                     

Evli ve iki çocuk annesidir.   

 Ömer Faruk Kara
Ömer Faruk Kara

ÖMER FARUK KARA

1978 İstanbul doğumludur. Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2000 yılı İşletme bölüm mezunudur. 2005 yılından bu yana Kadıköy ilçesinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak faaliyet göstermektedir. 2019 yılından beri TÜRMOB delegesidir.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

Murat Çelik
Murat Çelik

1966 Istanbul dogumludur. Istanbul Kocasinan Lisesi mezunudur. Eskisehir Anadolu Üniversitesi Isletme Fakültesi mezunudur. 1989-2006 yılları arası özel sektörde Mali Isler ve Finansman Müdürlügü yapmıstır. 2006-2014 yılına kadar Fatih ilçesinde, 2014 yılından bu yana Bakırköy ilçesinde SMMM olarak faaliyet göstermektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.