Doğru bildiğini yap...

Ataşehir

Rıza Çetinkaya
Rıza Çetinkaya

1982 istanbul doğumludur,1998 yili Kadıköy ticaret meslek lisesi ,2001 yılı Alaplı meslek yuksekokul mezunudur. 2002 yılından itibaren muhasebe mesleğini yapmaktadır. Evli olup iki çocuğu bulunmaktadır.


Avcılar

Şenol Yılmaz
Şenol Yılmaz

1966 İstanbul doğumluyum. 1999 yılında SMMM ruhsatı aldım ve o tarihten itibaren serbest çalışıyorum. Pertevniyal Lisesi ve Anadolu Üniversitesi (İktisat Fakültesi) mezunuyum.Evli üç çocuk babasıyım.

Mail: [email protected]


Arnavutköy

 Semra Kızılkaya
Semra Kızılkaya

1983 İstanbul doğumludur. Fahrettin Özüdoğru Ticaret Meslek Lisesi , Kocaeli üniversitesi Bilgisayarlı Muhasebe Vergi Uygulama ve Anadolu Üniversitesi İşletme  Mezunudur. Aydın Üniversitesi Muhasebe Denetim Bölümünde Yüksek Lisans  Yapmaktadır. Adli Muhasebe Ve Hile Denetim Uzmanlığı , Adli Bilirkişilik, Uzlaştırmacı belgelerine haizdir. 2012 yılından beri Kendi Mali Müşavirlik Ofisinde Hizmet Vermektedir.


Bağcılar

Erdinç Güler
Erdinç Güler

15.07.1970  Bitlis ili Tatvan  Doğumlu ,1985  1988 yılları  mali müşavirlik bürosunda çalışma hayatına 1989 yılı sonu itibariyle kendi  muhasebe bürosunu açmış ve   1996 yılında İstanbul Bağcılar ilçesinde mesleğini serbest muhasebeci  olarak  icra etmekte   evli  ve 4 çocuk babasıdır


Bahçelievler

Murat Yıldırım
Murat Yıldırım

12.05.1976 Karabük doğumludur. İlk ve Orta öğrenimini İstanbul da tamamladıktan sonra 2002 Yılında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun olmuş ve Lisans eğitimini tamamlamıştır. Daha sonra çeşitli Özel Sektör Şirketlerinin Muhasebe departmanlarında çalışarak, 2008 yılında Mali Müşavirlik Ruhsatını almıştır. 2009 Yılından bu tarafa da çok sayıda üst düzey global şirketlere mali danışmanlık hizmeti vermektedir. Aynı zamanda da İstanbul Bahçelievler ilçesinde  mesleki faaliyetini sürdürmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.


Bakırköy

Ali Ersin Erşan
Ali Ersin Erşan

 

1978 İstanbul doğumluyum. Anadolu Üniversitesi Maliye bölümü mezunuyum 2006 yılından itibaren Bakırköy ilçesinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak faaliyette bulunmaktayım. Evli ve 2 çocuk babasıyım


Başakşehir

Nejdet Alavi
Nejdet Alavi


Bayrampaşa

Lütfiye Kaya
Lütfiye Kaya

1976 Istanbul dogumludur. Anadolu Üniversitesi Isletme Fakültesi Muhasebe Finansman Bölümü mezunudur. 1992-2006 Yılları arası özel sektörde yöneticilik yapmıstır. 2007 Yılından bu yana Bayrampasa ilçesinde SMMM olarak faaliyet göstermektedir. 2015 yılında Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumundan Bagımsız Denetçi belgesi almıstır. Evli ve bir çocuk annesidir.

Mail:[email protected]


Beşiktaş

Tunca  Tuncer
Tunca Tuncer

1979 Konya doğumlu. İstanbul Yeni Levent Anadolu Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümü mezunudur. 1997-2010 Yılları arası özel sektörde Çeşitli görevlerde bulunmuş bu sürenin son 7 yılında yöneticilik yapmıştır. 

Evli ve 3 çocuk babasıdır.


Beykoz

Süleyman İnce
Süleyman İnce

1984 Yılında Artvin Doğumluyum. Adnan Menderes Üniversitesi İşletme fakültesini bitirdim. Serbest  2005 Yılında Muhasebe Yardımcı Elemanı olarak başlamış olduğum muhasebe meslek hayatına birçok farklı sektörde bu mesleğe hizmet edip son olarak İstanbul’ un Beykoz ilçesinde Özel sektörde Finans Muhasebe Müdürü mesleğin icrasına devam etmektetim. Evli ve bir çocuk babasıyım.

Mail:[email protected]


Beylikdüzü

Alev Uğurlular Batmaz
Alev Uğurlular Batmaz

1977 İstanbul doğumludur. Anadolu Ünviversitesi Açıköğretim Fakültesi İşletme Bölümünden mezunudur. 1999 - 2007 yılları arasında Mali Müşavirlik ofisinde çalışmıştır. 2007 yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Belgesini almıştır. 2007 – 2009 yılları arasında özel bir firmada Muhasebe ve Finans Müdürü olarak çalışmıştır. 2009 yılından beri Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak faaliyet göstermektedir.


Beyoğlu

Düzgün Er
Düzgün Er

1974 İstanbul doğumluyum. Lise Öğrenimimi Kabataş Ticaret Lisesi ,Yüksek Öğretimimi Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde tamamaladım.
2000 yılından bu yana Beyoğlu İlçesinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak çalışmaktayım.Evli ve iki çocuk babasıyım.

Mail:[email protected]


Büyükçekmece

Oktay Emir
Oktay Emir


Çatalca

Neşe Aytaç
Neşe Aytaç

1985 yılı İstanbul doğumluyum.Lise eğitimini İto Çatalca Çok Programlı Lisesinde Lisans eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümünde tamamlafım.2014 yılından bu yana Çatalca ilçesinde SMMM olarak çalışmaktayım. Evli ve bir çocuk annesiyim.

Mail:[email protected]


Çekmeköy

Özcan KALE
Özcan KALE

1977 Izmit dogumludur. Ümraniye Ticaret Meslek Lisesi mezunudur. Anadolu Üniversitesi Isletme Fakültesinde egitime devam etmektedir. 2006-2015 yılları arasında Kadıköy Ilçesinde, 2016 yılından bu yana Çekmeköy ilçesinde Serbest Muhasebeci Mali Müsavir olarak faaliyet göstermektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Mail:[email protected]


Eminönü

Hakan Akagündüz
Hakan Akagündüz

1977 yılında Çanakkale ilinin yenice ilçesinde doğdu. Yenice Yeşilyurt İlköğretim Okulu, 1994 Balıkesir Lisesini bitirdi İstanbul üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye bölümünü kazandı ve aynı zamanda bu bölümde 4 yıl futbol oynadı 2001 yılından İstanbul üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye bölümünden mezun oldu bir çok yerde mesleki çalışmalar yaparak 2006 yılından bu yana İstanbul fatih ilçesinde kendi ofisinde hizmet vermektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır


Esenler

Tevfik Yazan
Tevfik Yazan

1974 yılında İstanbul Fatih'te doğdu.

1991 yılında Fatih Ticaret Lisesini bitirdikten sonra muhasebe bürosunda çalışmaya başladı.

Bu süreçte Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinin 4 yıllık lisans bölümünü bitirdi.

Kasım/2005 yılında SM ünvanı almaya hak kazandı ve Ocak/2006 yılında kendi ofisini açarak meslek hayatına SERBEST MUHASEBECİ olarak devam etti.

Kasım/2010 yılında girdiği sınavları başarı ile tamamlamış SMMM ünvanı almaya hak kazanarak meslek hayatına SERBEST MUHASEBECİ olarak devam etti ve halen Esenler bölgesinde mesleki faaliyetine devam etmektedir.

04/2015 döneminde ANKARA ÜNİVERSİTESİ ve MARMARA ÜNİVERSİTESİNİN ortaklaşa düzenlemiş olduğu Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu'nun lisansüstü seviyede gerçekleştirmiş olduğu eğitim programlarını ve sınavlarını başarı ile tamamlayarak KGK-BAĞIMSIZ DENETÇİ ünvanını almıştır.

2017 yılından bugüne  kadar BİLİRKİŞİLİK te yapmakta olan TEVFİK YAZAN
Evli ve iki çocuk babasıdır.


Esenyurt

Cemalettin Yolcu
Cemalettin Yolcu

1965 Kars dogumludur. Bandırma Ticaret Lisesi mezunudur. Dokuz Eylül Üniversitesi, Buca Meslek Yüksekokulu ve Marmara Üniversitesi, Isletme Fakültesi mezunudur. 2001 yılına kadar özel sektörde yöneticilik yapmıstır. 2001 yılından bu yana Esenyurt ilçesinde SMMM olarak faaliyet göstermektedir. KGK Denetçi belgesine sahiptir. Evli ve iki çocuk babasıdır.


Eyüp

Nihat Sırmalı
Nihat Sırmalı

1978 tarihinde İstanbul eyüp ilçesinde doğdum. İlk okulumu Mehmet akif Ersoy okulunda orta öğretimimi Alibeyköy lisesinde lise yi de Fatih Ticaret Meslek lisesinde okudum. Anadolu üniversitesi fakültesi işletme bölümü okudum.Alibeyköy ileçsinde Meseleğime feavm etmekteyim.   

Mail:eyup@@bmmgd.org.tr


Fatih

Mustafa Taşpulat
Mustafa Taşpulat

Mustafa Taşpulat- Mali Müşavir

1962  Malatya Arapgir doğumlu. Pertevniyal Lisesi’nden sonra , Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni bitirdi . Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

1992 -1996 İSMMMO Ücret tespit komisyonu üyeliği,  2002- 2004 İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Mesleki Etik Kuralları Komitesi Başkanlığı, 2006-2010 Mesleki Denetim Komisyonu Başkan Yardımcılığı,       2009 - 2011 MMMBD Genel Başk. Yardımcılığı , 2011-2013  Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Genel Başkan Vekilliği, 2013 - 2015 Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Fatih Şubesi  Başkan Vekilliği, 2013-2015 İSMMMO Danışma Meclisi Başkan Yardımcılığı , Pertevniyal Lisesi Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi olup , Muhasebe Uzmanları Derneği üyesidir. İstanbul Fatih’te Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak faaliyetine devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Mail: [email protected]


Gaziosmanpaşa

Hayati Akbay
Hayati Akbay


Güngören

Turulhan Çalçap
Turulhan Çalçap

1981 Iğdır Doğumluyum Evli Ve 2 Çocuk Babasıyım. Güngören Ticaret Meslek Lisesini Bitirdim. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Mezunuyum. 2010 Yılından Buyana Güngören'de Serbes Muhasebeci Mali Müşavir Olarak Faaliyet Göstermekteyim


Kadıköy

Serdar Günal
Serdar Günal

1976 yılında Tokat’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun olarak tamamladı.Mezuniyet sonrası İlk iş hayatına Migros Türk A.Ş bünyesinde başladı. İlerleyen sürede Aktif Dağıtım, Puratos firmalarında devam etti. Son olarak Baker Tılly Güreli grubunda görev aldı.Güreli grubundaki görevinden ayrılarak 2018 yılında İstanbul Kadıköy de bulunan kendi Mali müşavirlik ofisini kurdu , İstanbul Kadıköy de Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak mesleki faaliyetini devam ettirmektedir.Evli ve iki çocuk babasıdır.


Kağıthane


Kartal

Zeki Arslan
Zeki Arslan


Küçükçekmece

Vedat  Aydın
Vedat Aydın


01.01.1971 Iğdır doğumludur. İlk ve Orta öğrenimini Iğdır da tamamladıktan sonra İstanbul’a gelerek çeşitli kurumsal sektörlerde mesleği icra ederken 2012 Yılında Anadolu Üniversitesi / İşletme Fakültesi Bölümünden mezun olmuş olup ve 2015 Yılında Yüksek Lisans eğitimini İstanbul Arel Üniversitesi Muhasebe Denetim Bölümünü tamamlamıştır. Daha sonra çeşitli Özel Sektör Şirketlerinin Muhasebe departmanlarında çalışarak, 2016 yılında Mali Müşavirlik Ruhsatını almıştır. Çok sayıda üst düzey global şirketlere mali danışmanlık hizmeti vermektedir. Aynı zamanda da İstanbul Küçükçekmece ilçesinde mesleki faaliyetini sürdürmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır


Maltepe

Semra Demirhisar
Semra Demirhisar

Rize –Pazar 1971 Doğumlu, İstanbul Kadıköy Kız Lisesi ve Anadolu Üniversitesi Muhasebe  Denetim  lisans mezunu olup, Okan Üniversitesi yüksek lisans devam etmektedir.

1991 yılından 2005 yılına kadar özel sektörde muhasebe yardımcılığı,şefliği ve müdürlük görevlerinin ardından 2005 yılında itibaren İstanbul ili Maltepe ilçesinde mesleğini SMMM  olarak sürdürmektedir.İSMMMO Teşkilatı içinde Maltepe İlçesinde çeşitli görevlerde bulundu ve halen mesleğini Maltepe İlçesinde Serbest  olarak sürdürmektedir.

Evli ve iki kız çocuğu annesi


Pendik

Murat Özışık
Murat Özışık

1979 Sakarya Doğumludur. Dumlupınar Üniversitesi İktisat Bölümü mezunudur.

2004-2010 Yılları Arası Özel Sektörde Muhasebe Müdürlüğü yaptıktan sonra 2010 yılından itibaren PENDİK İlçesinde SMMM olarak faaliyet göstermektedir.

Evli ve Bir Çocok Babasıdır.

Mail:[email protected]


Sancaktepe

Şengül  Çakar
Şengül Çakar

1990 Ağrı doğumludur.

Sakarya Üniversitesi Muhasebe Bölümü 2009 Yılı Önlisans mezunudur.

Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi 2013 Yılı İşletme bölümü mezunudur.

2015 Yılında Işık Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Muhasebe ve Denetim Anabilim Dalı Muhasebe ve Denetim Tezsiz Yüksek Lisansını tamamlamıştır.

2017 Yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatını almıştır.

2009-2019 Yılları arasında özel sektörde yöneticilik yapmıştır.

2020 Yılından bu yana Sancaktepe ilçesinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak faaliyet göstermektedir.


Sarıyer

Onur Öztürk
Onur Öztürk

22.07.1983 tarihinde İstanbul da doğdum. İlk orta ve lise öğrenimimi ataköy de yaptım.2002 yılında Abant İzzet Baysal üniversitesi işletme bölümünü kazandım 2006 yılında mezun oldum. 2013'te serbest muhasebeci mali müşavir ruhsatmı aldım. 2007 ile 2015 yılları arasında muhasebe bürosunda ve şirketlerde muhasebe sorumlusu olarak görev yaptım .2015 yılı Temmuz ayında itibaren çalışmakta olduğumözel bir şirkette muhasebe müdürü olarak görev yapıyorum. 

Mail: [email protected]


Silivri

Fatih Zeynal Binici
Fatih Zeynal Binici

1981 Adıyaman doğumludur. 2003 Yılında Süleyman Demirel Üniversitesi İ.İ.B.Fakültesi İşletme Bölümünden mezun olmuştur. 2005-2010 yılları arasında çeşitli özel sektör firmalarında çalışmıştır. 2010 yılından bu yana Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak çalışmaktadır. 

 

 


Sultanbeyli

Özkan Doruk
Özkan Doruk

1982 Tokat doğumluyum. Anadolu  Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Maliye bölümü mezunuyum.1997 yılında mesleğe başlamış olup,  2014 yılından bu yana Sancaktepe ilçesinde SMMM olarak faaliyet göstermekteyim. Daha önce çeşitli 

şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptım. Evli ve üç çocuk babasıyım


Sultangazi

İsmail Fidan
İsmail Fidan

1991-1992 yıllarında Muhasebe mesleğine Ticaret Aksaray’da Stajer olarak başladı

1993-2001 yılları arasında  500 evlerde Mali Müşavirlik Ofisinde Muhasebe yardımcılığı olarak çalıştı

2002-2012 yılları arasında İstoç İkitelli de Mali Müşavirlik ofisinde Muhasebe yardımcılığı olarak çalıştı

2013 yılında Mali Müşavirlik ruhsatını alarak,kendisine ait Mali Müşavirlik Şirketi olan Emin SMMM  Ltd.Şti’ni kurdu ve halen Sultangazi de iş hayatına devam etmektedir.

Mail:[email protected]


Şişli

Cem Çevreyavuz
Cem Çevreyavuz

 

 


Tuzla

Burak Berhan KISA
Burak Berhan KISA

1989 Kadıköy doğumludur. Lise öğrenimini Kuzeykent Anadolu lisesinde, lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü, Yüksek lisans eğitimini Muhasebe ve Denetim Alanında Işık Üniversitesinde tamamlamıştır. 2015 yılından itibaren Tuzla ilçesinde SMMM olarak faaliyet göstermektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.


Ümraniye

Özkan Öztürk
Özkan Öztürk

1980 Yılında İstanbul’da doğdu,
Aslen Giresunlu olup 1997 yılında Giresun Ticaret Meslek Lisesi’ni bitirdi, 
1998 yılında Muhasebe ofisinde çalışmaya başladı, 
Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. 
2008 Yılında Mali Müşavirlik Ruhsatını aldı. 
Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü bitirdi. 
İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Ekonomi ve Finans Bölümünde Yüksek Lisans yaptı.
2019-2022 İSMMMO İç denetim Komite Üyeliği,
2022-2025 İSMMMO Etik Komitesi Üyeliği,
2022-2025 TURMOB Bağımsız Üst Birlik Delegeliği,
Türkiye İç Denetim Enstitüsü üyesi,
Türkiye Mali Müşavirler Birliği Derneği Kadıköy Şubesi Denetim üyesi,
Ayrıca birçok STK üyeliği de vardır. 
2011 Yılından itibaren İstanbul Ümraniye İlçesinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Bürosunda
Müşavirlik ve Denetim faaliyetine halen devam etmektedir. 
evli ve 2 çocuk babasıdır.


Üsküdar

Abdurrahman Yıldız
Abdurrahman Yıldız

1987 yılında Anadolu Hisarı Ticaret Meslek Lisesinden Mezun oldum
1999 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden İşletme Bölünden Mezun oldum (4) yıllık
12.05.2004 tarihinde SMMM oldum.
2014 yılında T.C. İstanbul Ticaret Üniversitesi de Kamu Gözteim, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumunun  gözetiminde Eğitim aldım.
Evli iki çocuk babasıyım
Orta derece İngilizce biliyorum
Halen mesleğimi devam ettirmekteyim


Zeytinburnu

Sami Okutan
Sami Okutan

1977 yılında Almanya’da doğdu.İlk ve Orta öğrenimini Adana’da ,yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi SİYASAL Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden 1999 yılında mezun olarak tamamladı.Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Hukuk Bölümü’n de 2015 yılında mezun oldu.Halen Hisar Bağımsız Denetim ve SMMM Ltd.Şt.’nin ortak ve Genel Müdürü,HD Hisar Uluslararası Bağımsız Denetim A.Ş’DE Ortak ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak Mali Müşavirlik,Danışmanlık ve Bağımsız Denetim Lisansı ve Yetki Belgesi,Sermaye Piyasası Kurulu Bağımsız Denetim Lisansı ve TÜRMOB S.M Mali Müşavirlik Ruhsatı’na sahiptir.Beşiktaş JK Genel Kurul Üyesidir.Orta derecede İngilizce ve Almanca bilmektedir.Evli ve 2 Çocuk babasıdır.