Doğru bildiğini yap...

Avrupa Strateji Grubu

Serap KUTLU
Serap KUTLU

1979 Sivas dogumludur. Divrigi Ticaret Meslek Lisesi mezunudur. Anadolu Üniversitesi Isletme Fakültesi Muhasebe Finasman Bölümü Mezunudur  1998-2004 Yılları arası özel sektörde Muhasebe Finansman Müdürlügü yapmıstır. 2005 Yılından bu yana Bahçelievler ilçesinde SMMM olarak faaliyet göstermektedir. Evli ve bir çocuk annesidir.
 

Mail:[email protected]

Özcan Karabulut
Özcan Karabulut

Handan Demir Özcan
Handan Demir Özcan

1982 Mersin/Tarsus doğumluyum. Mersin Üniversite-
si Muhasebe bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme 
bölümünden mezun oldum. İstanbul Üniversitesi 
Yüksek Lisansımı Muhasebe ve Denetim alanında 
tamamladım. 2004-2013 yılları arasında SMMM 
ofisinde ve özel sektörde yöneticilik yaptım. 2014 
yılından itibaren İstanbul/Esenyurt ilçesinde kendi 
SMMM ofisimde faaliyet göstermekteyim. Evli ve 1 
çocuk annesiyim.

Nur Odabaş
Nur Odabaş

Türker Uçum
Türker Uçum

Kudret Göyçe Doğan
Kudret Göyçe Doğan

1981 yılında Erzincan’da doğdu.1997 yılında Bursa Ticaret Meslek Lisesini bitirdikten sonra, Cumhuriyet üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini Bitirdi.2002 yılında Bursa’da Muhasebe Bürosunda çalışmaya başladı.2008 yılında İstanbul’a yerleşti. Atatürk Üniversitesi Adalet Mezunu olup,Bilirkişilik ve uzlaştırmacılık belgelerine haizdir. 2015 yılında itibaren İstanbul ili Gaziosmanpaş ilçesinde mesleğini SMMM  olarak sürdürmektedir. Evli bir çocuk annesidir.

Lütfiye Öztürk
Lütfiye Öztürk

Mehmet Sicimoğlu
Mehmet Sicimoğlu

Nazire Demirbaş
Nazire Demirbaş

17 Aralık 1983 İstanbul doğumluyum. Aslen Yalo-
va’lıyım. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimimi Yalova’da 
tamamladım. Yalova Ticaret Meslek Lisesi’nden 
mezun olduktan sonra Dumlupınar Üniversitesi 
Muhasebe bölümünü bitirdim. Daha sonra Anadolu 
Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Anadolu Üniversite-
si Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası bölümlerin-
den mezun oldum. 2020 yılında Aydın Üniversitesin-
den eğitimini alarak Konkordato Komiseri olmaya 
hak kazandım. Muhasebe büroları ve çeşitli sektörle-
rde faaliyet gösteren şirketlerin muhasebe depart-
manlarında görev yaptım. 2017 yılından itibaren 
Bahçelievler ilçesinde açmış olduğum ofisimde 
SMMM olarak mesleki faaliyetimi devam 
ettirmekteyim.

İbrahim Pektaş
İbrahim Pektaş

Fatma Ayar
Fatma Ayar

Almanya doğumlu olan Fatma AYAR Bayrampaşa Saraybosna 
Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesini bitirdikten sonra Anadolu 
Üniversitesi İktisat Bölümünü bitirdi.
Fakülteyi bitirdikten sonra Atak Tekstil İmalat San. Ve Dış Tic. 
Ltd. Şti. firmasında muhasebe yardımcısı olarak başladığı 
işyerinde, muhasebe müdürü olarak çalışmasına devam etti. 
Ardından Neotek Dış Tic. A.Ş. firmasında Gümrük ve Teşvik 
bölümünde, teşvik koordinatörü olarak görev yaptı. 2005 
yılında Serbest Muhasebe Mali Müşavirlik bürosunu açtı ve 
halen AYAR Mali Müşavirlik bürosu olarak faaliyetini 
sürdürmektedir.
2005 yılından bu yana ağırlıklı olarak Dış ticaret ve imalat 
şirketlerine mali müşavirlik yapmakta. Ayrıca ofis muhasebeci-
si olarak Kobi şirketlerine muhasebe ve vergi hizmetleri 
sunmaktadır.

Burak Ölmez
Burak Ölmez

Emre Özkol
Emre Özkol

Mahmut Bati
Mahmut Bati

Ömer Faruk Çiftçi
Ömer Faruk Çiftçi

ÖMER FARUK ÇİFTÇİ

1980 ŞANLIURFA DOĞUMLU 1999-2001 ERCİYES ÜNİVERSİTESİ MUHASEBE 2002-2004 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İŞLETME MEZUNU 2011 YILINDA MALİ MÜŞAVİR RUHSATINI ALDI OFİS AÇARAK BAĞIMSIZ OLARAK SMMM MESLEĞİNİ İCRA ETMEYE BAŞLADI 2016 YILINDA GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ YARDIMCILIĞI UNVANINI ALDI HALEN ESENYURT ‘TA FAALİYET GÖSTERMEKTE OLUP, EVLİ VE BİR ÇOCUK BABASIDIR.

Tülay Gülaçtı
Tülay Gülaçtı

1997 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümü’nden mezun olmuş ve aynı yıl bilişim sektöründe faaliyet gösteren bir firmada mali işler departmanında uzman olarak göreve başlamıştır .İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasına kayıtlı olup ,2001-2008 yılları arası çok uluslu Almanya merkezli bir şirketin Türkiye şubesinde mali müşavir olarak mali işler müdürlüğü görevini yürütmüştür.  2009 yılından bu yana bağımsız mali müşavir olarak sağlık,eğitim,gayrimenkul değerleme ve danışmanlık,mühendislik ,dış ticaret ,plastik hammadde,taşımacılık,imalat ve kozmetik sektörlerinde faaliyet gösteren bir çok firmanın  mali müşavirliğini yapmaktadır.

Özellikle yatırım danışmanlığı ve personel yönetimi konularında uzmanlaşmış olup danışmanlığını yaptığı firmalara  finansal analiz,yatırım teşvik süreci ,kosgeb destekleri konularında destek ve yön vermektedir.

Kamu Gözetim Kurumu Bağımsız Denetçisidir.İyi derece de İngilizce ve Almanca bilmekte olup evli ve üç çocuk annesidir.


Anadolu Strateji Grubu

Yıldıray Kurban
Yıldıray Kurban

1982 Kastamonu dogumludur. Sarıyer Cevat Koçak Ticaret Meslek Lisesi’nden mezundur. Hacettepe Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Muhasebe bölümü ve Anadolu Üniversitesi Isletme Fakültesinden mezundur. 2009 yılından bu yana SMMM olarak mesleki faaliyetine devam etmektedir. ISMMMO üsküdar ilçe temsilci yardımcısı olarak görev yapmıs ve ISMMMO denetim komitesinde görev almıstır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Bayram Dağlı
Bayram Dağlı

1975 Çankırı doğumludur. Anadolu Üniversitesi-İşletme Fakültesi mezunudur.

2003-2008 yılları arasında özel bir firmada Muhasebe Müdürlüğü yapmış olup, 2008  yılından bu yana Ümraniye İlçesinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir/Bağımsız Denetçi olarak faaliyet göstermektedir. 

2017-2019 yılları arasında BMMG Anadolu Stratejik Kurul başkanlığı yapmıştır. 2016 yılında bu yana BMMG den TÜRMOB delegesidir.

Evli ve üç çocuk babasıdır.

Zinnet Özge Öztel
Zinnet Özge Öztel

Trabzon, Of ilçesinde doğdum. 

Lise eğitimini İstanbul Kadıköy Kız Lisesi’nde, Lisans eğitimini ise Doğu Akdeniz Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldum. 

Yüksek lisans eğitimini İstanbul Ticaret Üniversitesi, Muhasebe ve Denetim bölümünde 2016 yılında “Bağımsız Denetimin İç denetimden Yararlanması” adlı tez çalışmam ile tamamladım. 

12 yıl özel sektörde çalıştıktan sonra, 2014 yılından itibaren Kadıköy İlçesinde Mali Müşavir olarak mesleki faaliyetimi sürdürmekteyim 

Özgür Aksoy
Özgür Aksoy

1978 yılında İskenderunda doğdu. Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakultesi ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümünü bitirdi. Dumlupınar Üniversitesi İşletme Yüksek Lİsansı yaptı. 2009 yılında Mali Müşavir oldu.

Fatih Altıntaş
Fatih Altıntaş

1991 yılında Tokat’ın Zile ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Marmara Üniversitesi Maliye bölümünü bitirdi.

2010 2016 yıllarında Üsküdar’da denetim firmasında çalıştı.

2016 2017 yıllarında sektöründe öncü bir firmada muhasebe müdürlüğü yaptı.

2017 yılında Ümraniye de SMMM bürosunu kurdu ve faaliyetine devam etmektedir.

2021 yılında denetim firması kurdu ve faaliyetine devam etmektedir.

2008 yılından itibaren Sivil toplum kuruluşlarında görevler aldı yönetimlerinde bulundu.

2010 2017 yılları arasında siyasi parti ilçe ve il yönetimlerinde bulundu.

2018 yılından itibaren meslekle ilgili çalışmalar yaptı.

2022 2025 TÜRMOB bağımsız delegesidir.


Bilgi İşlem ve Proje Kurulu

Muharrem Çavuşoğlu, Başkan
Muharrem Çavuşoğlu, Başkan

1973 İstanbul doğumluyum. Fatih Tic. Lis. ve Marmara Üniv. MYO'da muhasebe, İstanbul Üniv. Anadolu Üniv. ve İ.Kültür Üniv.de Önlisans, Lisans ve Yüksek Lisans düzeyinde İşletme, Hukuk ve Kamu Yönetimi Eğitimi aldım. B.Paşa'da SMMM olarak serbest çalışmaktayım. Evli ve iki çoçuk babasıyım. 

Akın Ertürk
Akın Ertürk

Elazığ 1971 doğumludur. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye ve Haliç Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Ana Bilim Bölümü mezunudur. Evlidir.                                                                                            

2004 yılına kadar özel sektörde Mali İşler Müdürlüğü yaptım, 2004-2006 yıllarında Şişli, 2006-2014 yıllarında Bağcılar, 2015 yılından bu yana Esenler ilçesinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak mesleki faaliyetini sürdürmekteyim. 2010-2013 yılları arasında Mesleki Kalite ve Büro Standartları Komite Üyeliği, 2013-2015 yılları arasında Stajyerle İletişim Komite Üyeliği, 2013-2015 yıllarında ise Bağcılar İlçesi Oda Temsilci Yardımcılığı görevlerinde bulundum. 2012 yılından beri Adalet Bakanlığı Bilirkişi Daire Başkanlığına bağlı Ceza ve Hukuki Davalarda Mali konularında bilirkişilik , 2018 yılından beri Alternatif Çözümler Daire Başkanlığına bağlı Uzlaştırmacı ve Hukuki ve Mali Konkortdato Komiserliği yapmaktayım.

Ebru Musullu Gerçek
Ebru Musullu Gerçek

1974 İstanbul doğumludur.İstanbul Teknik Üniversitesi İş Yönetimi ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur.1998-2005 yıllarında özel sektörde yöneticilik ve  Muhasebe-Finans Uzmanlığı yapmıştır.2005 yılından bu yana Güngören ilçesinde SMMM olarak faaliyet göstermektedir.2006-2013 yılları arasında İSMMMO Güngören İlçe Temsilci Yardımcılığı görevinde bulunmuştur.2008-2010 yıllarında İSMMMO Mesleki Kalite Standartları Komite üyeliği ve 2010-2013 yılları arasındaİSMMMO Bağımsız Denetim Komite Üyeliği görevlerinde bulunmuştur.KGK Bağımsız Denetim belge sahibidir.Ceza ve hukuk davalarında Mali konularda Bilirkişilik yapmaktadır.                                     

Evli ve iki çocuk annesidir.   

Mustafa Özden
Mustafa Özden

 Ömer Faruk Kara
Ömer Faruk Kara

ÖMER FARUK KARA

1978 İstanbul doğumludur. Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2000 yılı İşletme bölüm mezunudur. 2005 yılından bu yana Kadıköy ilçesinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak faaliyet göstermektedir. 2019 yılından beri TÜRMOB delegesidir.

Evli ve iki çocuk babasıdır.


İletişim Kurulu

Nezahat Sak
Nezahat Sak

1978 Kastamonu doğumluyum. 1994 yılı Fatıh Ticaret meslek lisesi mezunuyum. 2000 yılı Anadolu Üniversitesi işletme fakültesi mezunuyum. 1996 -2006 yılları arasında özel sektörde çalıştım. Çeşitli firmalarda muhasebe müdürlüğü görevlerinde bulundum. 2007-2010 doneminde İSMMMO MESLEK YASASI KOMİTESİ nde görev yaptım. 2013-2015 yılları arasında İSMMMO FATİH ilçe temsilci yardımcısı olarak görev yaptım. 2012-2014 doneminde MMMBD FATİH şubesinde yönetim kurulu uyesı olarak görev yaptım. 2006 yılından itiberen FATİH ilçesinde SMMM olarak faaliyet göstermekteyim.

Fikriye Turan
Fikriye Turan

FİKRİYE TURAN

1980 İstanbul doğumludur. Fatih Ticaret meslek lisesi temeli ile Atatürk üniversitesi işletme bölümü mezunudur. 1996 yılında stajyerlik ile başladığı meslek hayatına özel şirketlerde devam etmiştir. 2008 yılında Serbest muhasebecilik 2010 yılında da Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik unvanına hak kazanmıştır. 2000-2010 yılları arasında Muhasebe Müdürü olarak çalışmış olup  2011-2013 yılları arasında Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ofisini işletmiştir. 2014-2018 yılları arasında Mali işler müdürü olarak özel şirkette görevde bulunmuş olup 2019 yılından itibaren yine özel bir şirkette Bağımlı Mali müşavir olarak görevine devam etmektedir.

Ece Konca
Ece Konca

Nimet Erol
Nimet Erol

Nazik Sarıbıyık
Nazik Sarıbıyık

 Cemile Gürgen
Cemile Gürgen

Vildan Kaplan
Vildan Kaplan

1975 İstanbul doğumluyum. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden 1996 yılında mezun oldum. Aynı yıl muhasebe ofisinde çalışmaya başladım.2002 yılında Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik belgemi aldım. Ataşehir İlçesinde Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik olarak faaliyette bulunmaktayım. Sigortacılık Eğitim Merkezi tarafından verilen Segem Belgemi aldım. Bir çocuk annesiyim.

Serap  Uçar
Serap Uçar

1984 Yılında İstanbul doğumludur. Ümraniye lisesini bitirip, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu.

2003 yılında Nuh Beton A.Ş.  muhasebe bölümünde iş hayatına başladı.

2014 yılından itibaren İstanbul Ümraniye ilçesinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Bürosunda mesleki faaliyetine devam etmektedir.
Evli ve 2 çocuk annesidir.


Eğitim Kurulu

Ahmet Özmaden
Ahmet Özmaden

1972 İstanbul Doğumludur Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Bölümü Mezunudur. 1997-2008 Yılları arasında Yerli ve Yabancı Sermayeli Şirketlerde yöneticilik görevlerinde bulunmuştur. İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında, 2010-2013 döneminde Avrupa Birliği Uyum Ve Proje Komitesinde, 2013-2016 döneminde Girişim, Kariyer Pazarlama Planlama Komitesinde görev almıştır. KGK Denetçi Belgesine sahiptir. 2008 yılından buyana Bahçelievler İlçesinde SMMM olarak faaliyetine devam etmektedir.

Nedim Yılmaz
Nedim Yılmaz

Hakan Yeniay
Hakan Yeniay

İsmail Ertürk
İsmail Ertürk


Sosyal Etkinlik Kurulu

Özlem  Bayrak
Özlem Bayrak

1978 Giresun doğumluyum.Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunuyum.2002-2015 yılları arasında özel sektörde Muhasebe Uzmanı, Muhasebe Müdürü ve benzer yönetici pozisyonlarında görev aldım.2015 yılından itibaren Esenyurt ilçesinde SMMM olarak faaliyet göstermekteyim.Evliyim.

  Zeynep Kılınç
Zeynep Kılınç

1985 İstanbul doğumluyum. 2002 yılında Küçükçekmece Ticaret Meslek Lisesi Muhasebe bölümünden mezun oldum. 2004 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Bölümünden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesine geçiş yaparak 2006 yılında İşleme Bölümünden mezun oldum. 2010 yılında Mali Müşavirlik mesleği için staj başlatma sınavına girerek 2013 yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavir unvanını aldım. 2010-2019 yılları arasında muhasebe bürosu ve özel sektör olmak üzere muhasebe yetkilisi olarak görev yaptım.  2019 yılında İstanbul Arel Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü “Muhasebe ve Denetim” alanında yüksek lisans eğitimimi tamamladım. 2019 yılında İstanbul Bilirkişilik Bölge Kurulu Başkanlığı listesine bilirkişi olarak kaydoldum. 2019 yılından itibaren muhasebe bürosunda mesleki faaliyetime devam etmekteyim.

  Melek Dorak
Melek Dorak

1979 da Hakkari de doğumludur. 2000 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi ' nde Kamu Yönetimi  bölümünden mezunudur. İstanbul Aydın Üniversitesinde Muhasebe Denetim yüksek lisans yaptı. 2001-2006 yılları Arasında DenizBank 'ta çalıştı .  2010-2014 yılları arasında YMMM ofisinde çalıştı .2015 ylında SMMM ruhsatını alarak mesleğe fiilen başlamış bulundu. 

 

Şenay Önal
Şenay Önal

Özgür Özkeseciler
Özgür Özkeseciler

1978  Birecik Doğumludur. Avcılar Ticaret Meslek Lisesi mezunu olup, yüksek öğrenimini Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamlamıştır.  1997 - 2006 yılları arasında özel sektörde muhasebe uzmanlığı ve yöneticilik yapmıştır.

2006 – 2018 Yılları Küçükçekmece ilçesi, 2019 yılından bu yana da Bakırköy ilçesinde  Mali Müşavir olarak  faaliyet göstermektedir.

 Bilirkişilik ve Uzlaştırmacılık belgelerine sahiptir.  Anadolu Üniversitesi Adalet ve Meslek Yüksek Okulu Adalet bölümünde eğitimine devam etmektedir. 2016 – 2019 yılları arasında BMMG Küçükçekmece İlçe Temsilciliği görevinde bulunmuştur. Halen Bağımsız Mali Müşavirler Grubu Derneği Denetim Kurulu üyesi ve Bağımsız Mali Müşavirler Grubunda Sosyal Komite Üyesi olarak görev almaktadır.


Gençlik Kurulu

Baran Oflaz
Baran Oflaz

1985 Ankara Doğumludur. 2004’de Balıkesir Üniversitesi Yönetici Asistanlığı,2007’de Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi, 2014’de Okan Üniversitesi Muhasebe ve Denetim bölümü mezunudur. 2009 yılından itibaren özel sektörde Finans ve Muhasebe Sorumlusu olarak görev yapmaktadır. Çeşitli sivil toplum kurumlarında yöneticilik yapmıştır. 

Ahmet Orun
Ahmet Orun

Fatma Güler
Fatma Güler

Aziz Kaya
Aziz Kaya

       Yasin Ayas
Yasin Ayas

1983 İstanbul doğumludur. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme bölümünden 2005 yılında mezun olmuştur. 2001-2013 yılları arasında özel sektörde Mali işler üzerine çeşitli pozisyonlarda görev almıştır. 2014 yılından beri SMMM olarak çalışmaktadır. 2014-2015 yılları arasında İSMMMO Bağcılar Oda Temsilciliği Yardımcılığını görevlerinde bulunmuştur. Evli ve bir çocuk babasıdır.


Medya Kurulu

Vedat Gökçe
Vedat Gökçe

1980 yılında Ardahan’da doğdu. 1997 yılında Bağcılar Ticaret Meslek Lisesinden mezun olduktan sonra aynı yıl Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Muhasebe-Finansman bölümünü kazandı. Burada ki öğrenimini tamamlayınca Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde öğrenimine devam etmiş ve 2002 yılında mezun olmuştur.

Bu süreç içerisinde aynı zamanda çeşitli sektörlerde ve muhasebe bürolarında muhasebe meslek elemanı olarak çalışmış, 2008 yılında mesleki ruhsatını almaya hak kazanmıştır. 2010 yılından beri Küçükçekmece ilçesinde Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir olarak faaliyetine devam etmektedir.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

Defne Gökoğlu Köse
Defne Gökoğlu Köse

Defne GÖKOĞLU KÖSE

1987 Kastamonu Araç doğumludur. Zehra Mustafa Dalgıç Ticaret Meslek Lisesi’nden mezundur. Yükseköğrenimini Anadolu Üniversitesi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Lisansını Anadolu Üniversitesi İktisat fakültesi ‘nde tamamlamıştır. 2003 yılında Lise stajyeri olarak girdiği bu meslekte 2018 yılında SMMM Belgesini alarak mesleğine devam etmektedir.

Evli ve bir kız annesidir.

Polat Kasapoğlu
Polat Kasapoğlu

Alpaslan Şahin
Alpaslan Şahin

Neslihan CAKMAN
Neslihan CAKMAN

Neslihan CAKMAN

1990 Samsun Terme doğumludur. Fatih Ticaret Meslek Lisesi’nden mezundur. Yükseköğrenimini Mersin Üniversitesi Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu’nda 2013 yılında tamamlamıştır. 2014 yılında stajyer olarak başladığı mesleki kariyerinde 2018 yılında SMMM belgesini almış ve farklı sektörlerde muhasebe alanında çalışma hayatını sürdürmüştür.    

Hali hazırda özel bir firmada muhasebe müdürlüğü yapmakta olup evli ve iki çocuk annesidir.

İbrahim Halil Gökalp
İbrahim Halil Gökalp

1986 yılında Şanlıurfa’da doğdum

2004 yılında Şanlıurfa Ticaret meslek lisesini bitirdikten sonra 2005 Yılında Harran üniversitesi İşletme fakültesine başladım, 2009 Yılında Pamukkale Üniversitesi Menkul kıymetler ve Sermaye Piyasası bölümünden mezun oldum, 2005 yılında başladığım İşletme fakültesinden 2011 yılında Anadolu üniversitesi İşletme fakültesine geçiş yaparak 2014 yılında mezun oldum 2015 yılında askerlik görevimi tamamladım

2017 yılında  Bursa serbest muhasebeci mali müşavirler odasına kayıt olarak mali müşavirlik stajıma başladım 2018 yılında İstanbul mali müşavirler odasına kayıt oldum. İstanbul  Bakırköy’de bağımsız olarak Mali Müşavirlik yapmaktayım. İngilizce biliyorum evliyim ve bir kızım var   

Kenan Kaya
Kenan Kaya


Kadın Hakları Kurulu

Nurcan Uğur
Nurcan Uğur

1965 İstanbul doğumludur.Anadolu Üniversitesi İşletme mezunudur.Yüksek Lisansını İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde tamamlamıştır.
2015 yılına kadar özel sektörde Muhasebe Müdürlüğü yapmıştır.2016 yılında SMMM Ruhsatını almıştır.2018 yılından bu yana Bakırköy İlçesinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak faaliyet göstermektedir.
Evli ve 2 çoçuk annesidir.

Neslihan Bakırhan Tomar
Neslihan Bakırhan Tomar

Deniz ilkay
Deniz ilkay

Mihraç Sarı
Mihraç Sarı

Havva Yaşar Polat
Havva Yaşar Polat