Doğru bildiğini yap...

Dernek Başkanı

Rıza Teksan
Rıza Teksan

1960 Istanbul dogumludur. Bakırköy Ticaret Lisesi mezunu ve Marmara Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi mezunudur. Mesleğe 1978 Yılında Eminönü bölgesinde başlamış olup 1991 yılından bu yana Güngören ilçesinde SMMM olarak faaliyet göstermektedir. KGK Bagımsız Denetçi belgesine sahiptir. 2013-2015 yıllarında ISMMO Güngören Ilçe Temsilciligi görevinde bulunmustur. Evli ve iki çocuk babasıdır.


Dernek Başkan Yard.

İbrahim Güngören
İbrahim Güngören

1982 İstanbul doğumludur. 2000-2004 yılları arasında Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünde ağırlıklı olarak Muhasebe ve Finansman eğitimi alarak mezun olmuştur. 2010-2013 yılları arasında Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Muhasebe Finansman programında tezli yüksek lisans eğitimi alarak mezun olmuştur. 2000-2006 yıllarında aile şirketlerinde muhasebe sorumlusu olarak görev yapmıştır. 2004-2015 yılları arasında çeşitli üniversite ve özel eğitim kurslarında muhasebe ve finans ağırlıklı derslere girerek öğrenci yetiştirmiştir. Keza aynı yıllarda AÖF, KPPS ALAN, SMMM ve SPK mevzuatı çerçevesinde oluşturulan sınavlara yönelik derslerde eğitimci olarak çalışmıştır. 2013 yılı içerinde hem SMMM ruhsatı hem de KGK ruhsatını almıştır. Hali hazırda İstanbul Bahçelievler ilçe sınırları içerisinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak mesleki çalışmalarına devam etmektedir


Dernek Sekreteri

Ahmet Demir
Ahmet Demir


Dernek Saymanı

Meltem Kahveci
Meltem Kahveci

1985 yılında İstanbul'da doğdum.
Pertevniyal Lisesi'nin ardından Yıldız Teknik Üniversitesi İktisat bölümünden mezun oldum. 2022 yılında İstanbul Üniversitesinde Muhasebe bölümü yüksek lisansımı " Küçük ve orta ölçekli işletmelerde muhasebe bilgi sisteminin kullanımı: Bir araştırma " başlıklı yüksek lisans tezimle tamamladım..
2008 ile 2014 yılları arasında özel muhasebe büroları ve denetim firmasında çalıştım.
2014 yılından bu yana Fatih ilçesinde bağımsız Mali Müşavirlik faaliyetinin yanında uzlaştırmacılık ve bilirkişilik  de yapmaktayım. İyi derece ingilizce bilmekteyim. Bir çocuk annesiyim.

 


Dernek Yönetim Kurulu Üyesi

 Koray Şevik
Koray Şevik


Dernek Denetim Kurulu

Özkan Yazgan
Özkan Yazgan

1980 yılı Karabük doğumludur.İlk ve orta öğrenimini İstanbul Bakırköy’de tamamlamıştır.Anadolu Üniversitesi-İşletme Fakültesi Lisans mezunudur. Üniversite mezuniyetinin hemen sonrasında İstanbul da katılmış olduğu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik sınavlarını kazanarak mesleki hayatına ilk adımını atmıştır. Sonrasında bir çok özel şirketin  ve (Lc Waikiki , Demirören Holding , İbrahim Çeçen Yatırım Holding ) gibi çeşitli Holding gruplarının mali yönetim kadrolarında aktif görevler aldı, ayrıca muhasebe ve vergi denetimi üzerine faaliyetini sürdüren Baker Tılly Güreli , PSS Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik gibi denetim ve yeminli mali müşavirlik firmalarının bünyelerinde vergi denetçiliği ve denetim müdürü gibi aktif görevlerde bulundu. Çok sayıda orta ve büyük ölçekli global firmaların vergi danışmanlığı ve Mali Müşavirlik hizmetlerini yürütmekte olup İstanbul Bahçelievler’de bulunan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ofisinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak mesleki faaliyetini devam ettirmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Özgür Özkeseciler
Özgür Özkeseciler

1978  Birecik Doğumludur. Avcılar Ticaret Meslek Lisesi mezunu olup, yüksek öğrenimini Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamlamıştır.  1997 - 2006 yılları arasında özel sektörde muhasebe uzmanlığı ve yöneticilik yapmıştır.

2006 – 2018 Yılları Küçükçekmece ilçesi, 2019 yılından bu yana da Bakırköy ilçesinde  Mali Müşavir olarak  faaliyet göstermektedir.

 Bilirkişilik ve Uzlaştırmacılık belgelerine sahiptir.  Anadolu Üniversitesi Adalet ve Meslek Yüksek Okulu Adalet bölümünde eğitimine devam etmektedir. 2016 – 2019 yılları arasında BMMG Küçükçekmece İlçe Temsilciliği görevinde bulunmuştur. Halen Bağımsız Mali Müşavirler Grubu Derneği Denetim Kurulu üyesi ve Bağımsız Mali Müşavirler Grubunda Sosyal Komite Üyesi olarak görev almaktadır.

 Sevinç Önoğlu
Sevinç Önoğlu

1984 İstanbul Doğumludur.2004-2006 yılları arasında Trakya Üniversitesinde Bilgisayar Programlama ve Yazılım Bölümünden Mezun olmuştur.2006-2008 yılları arasında Anadolu Üniversitesi İktisat Ve İdari Birimler Bölümünden Onur belgesiyle Mezun olmuştur.2011-2012 Yılları arasında Arel Üniversitesi İktisat Ve İdari Birimler Bölümün de Yüksek Lisans yapmıştır.2006-2014 yılları arası özel sektörde muhasebe bölümünde çalışmıştır.2014 yılından buyana bağımsız olarak kendi muhasebe bürosunda mali müşavirlik yapmaktadır.2013 yılında SPK Sermaye Piyasası Kurumundan Bağımsız Denetim Belgesi almıştır. 2014 Yılında SEGEM Kurumundan Segem Acentelik Ve Brokerlik Belgesi almıştır.2019 Yılında Uzlaştırma ve Arabuluculuk Eğitimi Almıştır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.